İstanbul DEMİR METAL ÇELİK ÇATI 0530 153 78 60

Çağrı Merkezimiz 0536 692 51 95
Zaloğlu yapı İnşaat
0530 153 78 60

İstanbul DEMİR METAL ÇELİK ÇATI 0530 153 78 60
24/01/2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ ÇATI YAPIMI HAKKINDA
demir-celik-metal-cati11
İstanbul DEMİR METAL ÇELİK ÇATI 0530 153 78 60 Bir metal çatı is a çatı yapılmış sistem metal parçası veya kiremit. Bu bir bileşeni olan bina zarf.

Metal çatılar bina korumak.

Amerika Birleşik Devletleri’nde, metal, genel yerleşim yeniden çatı pazarının% 10’unu oluşturur. [Kaynak belirtilmeli]

Içindekiler

HİZMETTE KALİTE PROFESYONELLİK

HIZLI PLANLI TESLİMAT EKONOMİK FİYATLAR İLE

SİZLERDE MÜŞTERİLERİMİZ ARASINDA YERİNİZİ ALIN.

DEĞİŞİMİN KEYFİNİ YAŞAYIN

1 Tarihçe
2 Avantajları
3 Dezavantajları
4 Yanılgıları
5 Uygulamaları
6 Malzeme türleri
6.1 Kaplama
7 Bakım
8 Ayrıca bakınız
9 Kaynaklar
Tarih [değiştir] Bakır: Yıllar (bkz binlerce mimarisinde önemli bir rol oynamıştır mimaride Bakır). 3 yüzyılda ise bakır çatı zona olarak Loha Maha Paya Tapınağı üstüne yüklenen Sri Lanka. [1] Ve Romalılar bakır kullanıldı Çatı için kaplama olarak Pantheon 27 M.Ö. [2] Yüzyıllar sonra, bakır ve alaşımları, Avrupa bütünleşmiş ortaçağ mimarisi. Bakır çatı St. Mary Katedrali, Hildesheim 1280 AD yüklü, bu güne kadar hayatta. [3] Ve çatı Kronborg, Kuzey Avrupa’nın en önemlilerinden biri Rönesans (as ölümsüzleşmiş kaleler Elsinore Kalesi içinde Shakespeare’in ‘ın Hamlet) 1585 AD kuruldu [ 4] kule üzerinde bakır 2009 yılında yenilenmiştir [5]

Daha önce metal çatı oluklu şeklinde bir örtü oldu galvanizli çelik ve hala bölgelerinde uygulamaları bugün bulmak gelişmekte olan dünya. Buna ek olarak, renk kaplı çelik çatılar gibi Finlandiya ve İsveç gibi İskandinav ülkelerinde bazı popüler.

Soğuk havalarda çok dayanıklı
Yüksek oranda geri dönüşümlü malzeme ve% 100 geri dönüştürülebilir [6] Dezavantajları [değiştir] Paslanma (korozyon önlemek için bakım gerektirir)
Bakır ve kurşun çatılar, metal hırsızlar tarafından hedeflenen edilebilir
Yüksek ısı iletkenliği metallerin (özellikle bakır ve alüminyum) çatı yapısı içine yalıtım dikkatli dahil edilmesini gerektirir
Hücresel ve radyo alımı olumsuz etkilenebilir
Itfaiyeciler, bir evde yangın olmalıdır çatı delik vurmak için daha zor olabilir.
] Bu metal çatılar yıldırımlar artırmak olmadığını kanıtlanmıştır. Yıldırım Hiç bir kişinin çatı grev olsaydı, metal güvenle yapı boyunca elektrik dağıtır. Bir yangın riskini düşürücü, yanıcı veya yanıcı değil, çünkü aslında, yıldırım çarpmış edilecek bir metal çatı için daha güvenli olacaktır.

Metal çatı konut ve ticari binalar için de kullanılabilir. Metal çatılar için kullanılan aynı malzemeler de kaplama için kullanılabilir. Metal çatı da mevcut bir çatı üzerine uygulanabilir.

Oluklu galvanizli çelik. Bu çinko ile kaplı demir-çelik sac dövme ve daha sonra oluklu levha haline getirilir makara ile orijinal ürünü tarif etmektedir. Bu ürün hala birçok alanda günümüzde kullanılmaktadır. Modern mimarisi ve “yeşil” ürünler yeni itme geri ön plana bu ürünleri getirdi.
Vb “Zincalume”, “GALVALÜM” gibi çeşitli ticari isimler altında satılan çinko, alüminyum ve silikon kaplı çelik bir harmanı, bazen ham çinko kaplama yaptı, ama daha yaygın fabrika kaplı renkler altında baz metal olarak kullanılan .
Dikiş Metal duruyordu. Bu haddelenmiş formda ve çeşitli genişlikleri gelir bir metal üründür. Materyal birlikte eklemleri mühür ve su saldırı önlemek için panelin kadar dikey olarak özel bir dikiş aracını kullanarak “dikişli” dir. [7] Metal kiremit levha. Bunlar genellikle boyalı veya çelik taş kaplanmıştır.
Paslanmaz çelik. Zorlu koşullarda ve / veya farklı bir tasarım öğesi olarak kullanılabilir. Genellikle dikiş profilleri ayakta içine roll-oluşturulmuş; Ancak zona mevcuttur.
Bakır (ana yazı için, bkz: mimarlık Bakır). Bakır çatılar korozyon direnci, dayanıklılık, uzun ömür, düşük bakım, radyo frekans ekranlama, yıldırımdan korunma ve sürdürülebilirlik fayda sağlar. Bakır çatılar genellikle kiliseler, hükümet binaları ve üniversiteler de dahil olmak üzere önde gelen binalar, en mimari ayırt özelliklerinden biridir. [8] Günümüzde, bakır çatı sistemleri, eteklik ve kopingler, yağmur olukları ve iniş boruları, kubbeler, kuleler, tonozlar kullanılır ve diğer çeşitli mimari tasarım öğeleri. At Rejeneratif Çalışmaları Lyle Merkezi’nde bakır sürdürülebilir tasarımın rejeneratif ilkeleri kullanılır: Bina bakır nedeniyle geri dönüşümde yüksek değeri ve potansiyel kullanım çeşitliliği ve yeniden olabilir demonte edilmesi halinde. A Bacalı bakır çatı montajı Oak Ridge Ulusal Laboratuvarları (ABD) taş kaplı çelik shingle (SR246E90) ya da karşı ölçüde azaltılmış ısı kazancı asfalt shingle düşük enerji maliyetlerine neden (SR093E89). [9] Alüminyum. En uzun ömürlü metallerden biri, ancak çelik ürünlere göre biraz pahalı. Alüminyum çatılar, çok hafif korozyona dayanıklı bir binanın enerji verimliliğini artırarak, yüksek doğal yansıtma ve hatta daha yüksek doğal yayıcılığa var. Kynar Alüminyum ürünleri kolayca üzerinde 50 yıl sürecek boyalar. Yeni yenilik mimari detayları kullanılmak üzere alüminyum rulo stoku Eloksal ve dikiş panelleri duruyor. Anodize tabaka yakından metale bağlanmış ve hava ve aşınmaya normalde tabi değildir.
Taş kaplı çelik. Akrilik jel kaplama ile çinko / alüminyum kaplamalı çelikten yapılan paneller. Taşlar genellikle renkli seramik kaplamalı bir doğal ürün bulunmaktadır.
Kurşun, genellikle kilise çatılar ve revaklar için kullanılır.
Kalay

Anti-pas, su yalıtımı, ısı yansıtıcı: kaplamaların birkaç farklı türde metal paneller kullanılır. Bunlar epoksi ve seramik gibi çeşitli malzemelerden imal edilmiştir.

Tedavi edilmeyen Metal çatılar emer ve yüksek bina zarf ısı yüklerini neden ısıyı korur.

Seramik kaplamalar ısı yansıtıcı özelliği eklemek için metal çatı malzemeleri üzerinde uygulanabilir. Bir çok seramik kaplama, bir katkı maddesi olarak karıştırılır, seramik boncuklar ile normal boya yapılmaktadır. Ortalama bir seramik kaplı çatı malzemesi güneş ışınlarının% 85% 75 yansıtır rağmen, performans nedeniyle kir birikmesi, birkaç yıl sonra% 30 üzerinde tarafından düşer. [Kaynak belirtilmeli] Onların kompozisyon ve kalınlığı (500 ila 1000 mikrometre itibaren) can çatlaklar görünmesine neden ve renk seçimi genellikle beyaz mat sınırlıdır.

Kaplamalar bazen uygulanan bakır. [10] [11] temizle kaplamalar doğal renk, sıcaklık ve bakır alaşımlarının metalik sesi korumak. Yağlar, bakır çatı ve eteklik nemi hariç ve aynı zamanda bir renk, zengin parlaklık ve derinlik getirerek onların görünümünü geliştirmek. En popüler yağlar Limon yağı, USP, Limon yağı Çim, yerel EI, parafin yağları, keten tohumu yağı ve hint yağı. Bakır damın veya yanıp üzerinde tekrar uygulama olarak seyrek olarak üç yılda bir etkili bir patina oluşumu geciktirir olabilir. Kurak iklimlerde, oilings arasındaki maksimum açıklık üç yıldan beş yıla kadar uzatılabilir. Opak boya kaplamalar Yüzey bütünlüğü ve uzun ömürlü istenen bakır ancak gerekli doğal olarak oluşan bakır tonları dışında, belirli bir rengin üzerine uygulanan iş için öncelikle kullanılır. [12] Kurşun kaplı bakır kaplamalar kullanılmaktadır maruz kurşun görünüm istendiğinde ya da nerede kaplanmamış bakır alaşımlarından su akış normal mermer, kireçtaşı, sıva, harç veya beton gibi açık renkli inşaat malzemeleri, leke olacaktır. [13] Onlar, yaklaşık olarak aynı görünüme sahip ve beri Çinko-kalay kaplama kaplamalar kurşun bir alternatif . işlenebilirlik [14] [15] (Daha fazla bilgi için, bkz mimari bakır: bitirir.)

Fabrika bitirmek kapalı giyer kez “AG” veya “Utility” kademeli bir metal çatı tekrar boyamadan ihtiyacınız olacak, ya da korozyon meydana gelecektir. Bu boyalar genellikle akrilik veya polyester esaslı. Çatı kaplamaları elastik kalmak ve metal çatılarda meydana termal bisiklet dayanabilmesi beri tercih edilen malzemedir.
Paslanmaz çelik, çinko veya bakır yapılmış Çatı kaplama malzemeleri nadiren ömür boyu bakım gerektirir. [16] Herhangi gerekli bakım genellikle tasarım ya da kurulum hataları nedeniyle. Aksi takdirde, bu malzemeler genellikle bir yüzyılı aşkın sürer.
Gibi uzun ömürlü polimer kaplamalar Metal çatı Kynar kaplama başarısız kadar normal bakım gerektirmez olmamalıdır. Bu ürünler ABD’de artık yarım yüzyıldan fazla süredir kullanılmaktadır ve birkaç tesisatlar başarısız oldu. Bunlar kullanım süresi ürünleri göz önüne alınmalıdır.
Bir hortum ya da güç yıkama ile su kullanarak, bir metal çatı yıkamak yeterlidir; daha dirençli kir, bir fırça, deterjan ya da trisodyum fosfat etkilidir. Böyle tel fırçalar ve çelik yün gibi aşındırıcı temizleyiciler ve araçları, ancak, bir metal çatı üzerindeki koruyucu kaplamasına zarar verebilir.Fayans Ustası, FAYANS USTASI, Çatı Ustası, ÇATI USTASI, Moloz Hattı USTALARI, MOLOZ HATTI,İstanbul Usta Servisi, USTA SERVİSİ, Yıkım Ekibi, YIKIM EKİBİ, Duvar Ustası, DUVAR USTASI, Alçıpan Ekipleri, ALÇIPAN USTASI, Tesisat Ustası, TESİSAT USTASI, Fayans Ustası, Çatı Ustası, İzolasyon Ustası, İZOLASYON USTASI, Usta Çağrı Merkezi, USTA ÇAĞRI MERKEZİ Ustaları, Alçıpan Asma Tavan Ustası, Çatı Ekibi, ALÇIPAN ASMA TAVAN USTASI, Seramik Ustası, Fayansçı, FAYANSÇI, Çatı Ekibi Ustalari, Çatıcı İstanbul, Çatı Ekibi, ÇATICI , Cam Mozaik Ustası, Cam Btb Ustaları, Cam Tuğla Ustası, CAM MOZAİK USTASI, TESİSATÇI, FAYANS USTASI, ÇATI USTASI, Fayans Ustasi, Fayans Ekibi, Çati Ustasi, Çatici, Fayansci