İstanbul ETERNİT ÇATI yapımı

Çağrı Merkezimiz 0536 692 51 95
Zaloğlu yapı İnşaat
0530 153 78 60

İstanbul ETERNİT ÇATI yapımı
21/01/2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ ÇATI YAPIMI HAKKINDA
eternit-ÇATI-firmasi
Eternit catı

Eski eternit su tankı
Dönem “çimento” Latince “kaynaklanan caementum taş kıyılmış anlamına “. Çimento taş gibi sert bir malzemeden, su ile kimyasal olarak reaksiyona geliştirmek ve bir bağlayıcı madde tarif eder. Lifli çimento bir orada lif takviye lifli çimento malzemesi daha da güçlü yapmak ve daha iyi dayanacak şekilde katkıda gerginlik . Birlikte dikkatle planlanmış üretim süreci ile, fiber çimento mümkün, güçlü ve uzun ömürlü yapı malzemeleri geliştirmek için yapar.

HİZMETTE KALİTE PROFESYONELLİK

HIZLI PLANLI TESLİMAT EKONOMİK FİYATLAR İLE

SİZLERDE MÜŞTERİLERİMİZ ARASINDA YERİNİZİ ALIN.

DEĞİŞİMİN KEYFİNİ YAŞAYIN

Bugün lifli çimento fiziksel böyle kaplama ve çatı inşaat ürünleri için uygun bir malzeme olarak kabul edilir. Bu nedeniyle işlevine öncelikle performans ve ticari değeri. [ 2 ]

Elyaf çimento ürünleri Avusturyalı tarafından 19. yüzyılın sonlarında icat edildi Ludwig Hatschek . Prensip olarak o% 90 karışık çimento ve% 10 asbest su ile lifleri ve aracılığıyla koştu karton makinesi. Başlangıçta, lifler asbest ve malzeme yaygın olarak kullanılan siding nedeniyle düşük maliyet için ev binalarda yangın dayanımı , su sızdırmazlığı, hafif, ve diğer yararlı özellikleri. Asbest için zararlı sağlık ve üreten akciğer kanserleri , profesyonel ya da ara sıra maruziyet (yıllar sonra asbestozis ) ve yetmişli asbest kullanımı giderek yasaklanmıştır. Güvenli elyaf örneğin dayalı alternatif, selüloz elyafları Seksenli geliştirilen ve fiber çimento yaygın olarak bilinen sağlamlığı temin etmek için uygulanmıştır.

Fiber çimento pazarında son materyaller asbest büyük miktarda içerdiği olması arasında muhtemelen. nedeni, Asbest lifleri yakın bir çimento bir matrise bağlı olabilir ve ilk de çimento ve ortamda serbest bırakılması daha az eğilimli hareketsiz olarak kabul edildi ki süspanse hava ve inhale olarak akciğer , diğer malzemelerden ya da daha gibi uygulamalar ısı yalıtımı veya akın çıplak asbest lifleri kullanıldığı edildiği. Ancak, asbest lifleri kaçınılmaz sırasında yayımlanan işleme fiber çimento yapılmış nesnelerin operasyonları ve atmosferik maruz kalan malzemelerin uzun vadeli erozyonu ile ayrışma ve rüzgar zaman çimento alçaltır . İş sağlığı endişeleri ve fiber-çimento işçilerin korunması fabrikalar nihayet bu ürünlerden asbest kademeli olarak kaldırılması yol açmıştır. [ 1 ] Varolan eternit olabilir ya da saklanması olsun ya tavsiye edilir.

Fiber çimento uzun ömürlü bir ana bileşenidir yapı malzemeleri . Ana uygulama alanları çatı ve cephe kaplama . Aşağıdaki liste bazı yaygın uygulamaları verir.

İç kaplama:

Islak oda uygulamaları – kiremit backer panoları
yangın koruma
Bölme duvarları
pencere pervazları
Tavanlar ve zeminler
Dış kaplama:

Baz ve / veya mimari kaplama olarak düz levhalar
Örneğin rüzgar kalkanları, duvar kopingler ve soffits için düz levhalar
Oluklu levhalar
Mimari, tam ve kısmi kaplama olarak arduvazlar
Underroof
Tahtalar
Çatı:

Arduvaz
Oluklu levhalar
Yeni inşaatlar ve için, özellikle çatı ve cephe kaplama uygulamalarında, endüstriyel, tarımsal, yerli ve konut: Fiber-çimento ürünleri inşaat çeşitli sektörlerde geniş bir kullanım bulduk yenileme projelerinde.

ile ilgili çoklu ortam vardır Eternit .
Asbest
Çimento
Fiber çimento
inşaat malzemeleri
Stephan Schmidheiny
Casale Monferrato
Fayans Ustası, FAYANS USTASI, Çatı Ustası, ÇATI USTASI, Moloz Hattı USTALARI, MOLOZ HATTI,İstanbul Usta Servisi, USTA SERVİSİ, Yıkım Ekibi, YIKIM EKİBİ, Duvar Ustası, DUVAR USTASI, Alçıpan Ekipleri, ALÇIPAN USTASI, Tesisat Ustası, TESİSAT USTASI, Fayans Ustası, Çatı Ustası, İzolasyon Ustası, İZOLASYON USTASI, Usta Çağrı Merkezi, USTA ÇAĞRI MERKEZİ Ustaları, Alçıpan Asma Tavan Ustası, Çatı Ekibi, ALÇIPAN ASMA TAVAN USTASI, Seramik Ustası, Fayansçı, FAYANSÇI, Çatı Ekibi Ustalari, Çatıcı İstanbul, Çatı Ekibi, ÇATICI , Cam Mozaik Ustası, Cam Btb Ustaları, Cam Tuğla Ustası, CAM MOZAİK USTASI, TESİSATÇI, FAYANS USTASI, ÇATI USTASI, Fayans Ustasi, Fayans Ekibi, Çati Ustasi, Çatici, Fayansci