Siirt ÇATI Aktarma Çatı Yapım USTASI Fiyatları

Çağrı Merkezimiz 0536 692 51 95
Zaloğlu yapı İnşaat
0530 153 78 60

Siirt ÇATI Aktarma Çatı Yapım USTASI Fiyatları
14/12/2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ ÇATI YAPIMI HAKKINDA
siirt-cati-ustasi-firmasi-yapimi-tamiri-aktarma

UYGUN Çatı Kiremit aktarma Ustası
Siirt ÇATI Aktarma Çatı Yapım USTASI Fiyatları Önce Bölgeye uygulanacak çalışma için Siirt ÇAtı Aktarma Çatı Yapımı USTASI Alanında uzman ustalarımız keşif yaparak proje hazırlarlar.Siirt ÇAtı Aktarma Çatı Yapımı USTASI ustalarımız Analiz yapılan bölgeye gerekli duyulan malzemeyi saptarlar.
Siirt ÇAtı Aktarma Çatı Yapımı USTASI çalışma yapılacak alanlarda nelere ve İhtiyaç duyulduğu müşteriye paylaşılır,Siirt Kiremit çattı ustalarımız Tarafından Uygulamaya konulur.
Öncelik olarak Siirt geneline tüm bölgelerine Türkiye Geneline Siirt ilinde ÇAtı Aktarma Çatı Yapımı USTASI uygulamaları Siirt ÇAtı Aktarma Çatı Yapımı USTASI sistemleri profesyonel Siirt çatı ustalarımız tarafında güven ve kalite ilkelerini siz değerli müşterilerinine en ekonomik fiyatlar ile sunmaktadır.Siirt Kiremit Çatı Ustalarımız Türkiye genelinede hizmet vermektedirler.BİZE ULAŞIN
Talep oluşturmak için bize ulaşın. 0530 153 78 60

Siirt (il)
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu madde Siirt il sınırları içindeki tüm bölgeyi kapsamaktadır. Başlığın diğer anlamları için Siirt (anlam ayrımı) sayfasına gidiniz.

Bu maddedeki bazı bilgilerin kaynağı belirtilmemiştir. Ayrıntılar için maddenin tartışma sayfasına bakabilirsiniz. Maddeye uygun biçimde kaynaklar ekleyerek Vikipedi’ye katkıda bulunabilirsiniz. (Şubat 2012)
Siirt
— İl —
Ülke Türkiye
Coğrafi bölge Güneydoğu Anadolu
Yönetim
– Vali Mustafa Tutulmaz
Yüzölçümü
– Toplam 6,182 km2 (2,4 mi2)
Nüfus (2015)[1] – Toplam 318.366
– Yoğunluk 48,50/km² (125,6/sq mi)
– Kır 119.551
– Şehir 198.815
Zaman dilimi UDAZD (+3)
İl alan kodu 484
İl plaka kodu 56
İnternet sitesi: siirt.gov.tr
Siirt, Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yer alan bir ildir.

İçindekiler [gizle] 1 Sosyal Yapı
2 Tarihçe
2.1 Milât öncesi dönem
2.2 İslâm egemenliği
2.3 Anadolu Selçukluları dönemi
2.4 Osmanlı Devleti dönemi
2.5 Türkiye Cumhuriyeti dönemi
3 İlin milletvekilleri
4 Nüfus
5 Kaynaklar
6 Dış bağlantılar
Sosyal Yapı[değiştir | kaynağı değiştir] Nüfusun büyük çoğunluğunu yerli Araplar, Kürtler ve Türkler oluşturmaktadır.

Tarihçe[değiştir | kaynağı değiştir] Milât öncesi dönem[değiştir | kaynağı değiştir] Coğrafî konum olarak Anadolu ve Mezopotamya’nın kesiştiği bölgenin yüksek kısımlarında kurulan Siirt’te 1963 yılında Halet Çamlıbel ve R.J. Braidwood başkanlığında kurulan Güneydoğu Anadolu Tarih Öncesi Araştırmaları Karma Projesi kapsamında Siirt ilinde yapılan yüzey araştırmalarında Cilalı Taş, Bakır, Tunç ve Hellenistik, Roma, Bizans ve İslâm dönemlerinden Yakın Çağ’a uzanan dönemlere ait buluntular ortaya çıkarılmıştır. 3500 yıl öncesine dayandığı iddia edilen Akabe Yolu da bu kenttedir.[2]

İslâm egemenliği[değiştir | kaynağı değiştir] Bu alt başlık Mayıs 2014 tarihinden beri geliştirilmeye ihtiyaç duyuyor. Bu alt başlığın geliştirilmesi gerekiyor.
Anadolu Selçukluları dönemi[değiştir | kaynağı değiştir] Bu alt başlık Mayıs 2014 tarihinden beri geliştirilmeye ihtiyaç duyuyor. Bu alt başlığın geliştirilmesi gerekiyor.
Şehrin ana eseri 1129’da, Bağdat’tan hükmeden Büyük Selçuklu Sultan II. Mahmut tarafından inşa edilen Ulu Camii’dir. 1965 yılında restore edilmiştir.

Osmanlı Devleti dönemi[değiştir | kaynağı değiştir] Yavuz Sultan Selim’in Çaldıran Seferi ile Osmanlı topraklarına katılmıştır. Cumhuriyet dönemine kadar Bitlis sancağına bağlı bir olarak kalmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti dönemi[değiştir | kaynağı değiştir] Cumhuriyet döneminde il olan Siirt, 1924’te Beytüşşebap’ın; 1926’da Beşiri ve Sason’un katılmasıyla genişledi. Ancak Beytüşşebap, 1936’da yeniden il yapılan Hakkâri’ye bağlandı. 1938’de Garzan (şimdiki ismi Yanarsu) ilçesinin merkezi Mısrıç’a (bugün Kurtalan) taşındı ve aynı ilçeye bağlı Baykan bucağı ilçe oldu. Aynı yıl Sason’a bağlı bucak olan Hazo, Kozluk adıyla ilçe yapıldı. 1943’te Garzan ilçesinin ve merkezinin adı Kurtalan olarak değiştirildi. 1957’de Beşiri’nin bucağı olan İluh, Batman adıyla ilçe yapıldı. 1962’de Pervari ilçesinin Müküs bucağı, Van’ın Gevaş ilçesine bağlandı. 1990 yılında Siirt’in Batman, Beşiri, Kozluk ve Sason ilçeleri yeni kurulan Batman iline bağlandı. Aynı yıl Siirt’in Şırnak ilçesiyle, Eruh’tan ayrılarak ilçe yapılan Güçlükonak beldesi yeni kurulan Şırnak iline bağlandı ve Merkez ilçeye bağlı Tillo bucağı Aydınlar adıyla ilçe yapıldı.